Mucize_1 Yagmurguzel01 uyusam uyuyamıyom otursam oturamıyom yatsam yatamıyorum duygularım darmadağın 😴😴😴😴
Yagmurguzel01 yeschef-13 ay bende öyleyim camı kapattım ev soğudu diye ter atıyorum şuan geri açıcam camı
Asliigurbuz59 35+6 dan selamlar, normalde mide yanması uyutmuyordu bu aralar sabahları aşırı halsizim şuanda da baş ağrısından uyuyamıyorum sizler nasılsınız 🌸
Elif5329 Asliigurbuz59 bugün 38+0 olduk sıcaklıktan hafif kasılmaktan veee devamli tuvalete gitmekten uyuyamıyorum maalesef 😪
Yagmurguzel01 Asliigurbuz59 iyiyizz teşekkür ederizz 31+5 ten selamlar kalça ağrısı bacakların artık tutmaması bel ve sırt ağrılarıyla savaşıyorumm
Pinaargunes Günaydın herkese Merhabalar 18+1 şuan sağ kasigima sanciyla uyandim ama kitledi resmen yurudukce kalcam zonkladi biraz tur attim tuvalete cktm şuan bi tik daha iyyim idrara cikmamsm uyanmamsm heralde o gaz sancisi derken ölüyorum sandiim🙏😞
Asgdgdhbx Uykular haram oldu resmen hangi tarafa dönüp yatsam o kolum elim uyuşuyor parmaklarim tutmuyor resmen
Yagmurguzel01 Asgdgdhbx bende aynı durumdayım canım kalçalarımın acısından ağlayavak durumdayym artıkk
yeschef-13 Yagmurguzel01 Bende cam açıyorum sonra hırka giyiyorum sonra camı kapıyorum tekrar soyunuyorum döngüdeyim resmen