MorKelebek54 Elfthh uyuyamicafiki bildigim icin bksuna uyumaya calismiuorum tekefonan bakiulrum mecbur kardeşlerim dizini izlemeye basladim yeniden, sonra uzun soluklu baska diziye baslarim bitince nabalim zaman anca boyle geciyo valla
Haticeburak06 Elfthh ağlamaktan uyuyamadım dün.. Bugünde 24 haftalık olduk heyecndan uyuyamıyorum bebeklerle doğumla ilgili birşeyler öğrenmek için geziyorum telefonda
Elfthh MorKelebek54 ay bende uyuyamayacgim diye bazen çok daraliyorum uyumasam ne olcak dimi ama işte
MorKelebek54 Elfthh oyle valla uyuyamkcafimizi bildigimiz icin zaten skiliyoruz uyumaya calissak da hi saga bi sola donuyoruz
Haticeburak06 Elfthh öyle valla Aslında çokta bir olay yoktu eşim az bi sesini yükseltmişti ona kırıldım birde sipariş vereceğim şeye karar veremeyip ağladım kendimi deli gibi hissedip ay çok saçma geldi bak şimdi 😂😂😂
Elfthh Haticeburak06 ay bende scama span agiliyorum ya hatta tek takılmak ister oldum insanlara sinir oluyorum🥹
Youngplanner Haticeburak06 bende hamileyken müge anlıda sinan vardı bahçesindeki tavuklar aç susuz kalmış muhabir yem su koyunca tavuklar nasıl su içmeye başladı ben bir ağla bir ağla tavuklar aç kalmış diye 😄😄😂😂😂
Elfthh Edus35 bende işte ondan nefeet ediyorum bı dalmistim eşim sağ olsun horla yan dön dur mahvetti beni en son bunalıp kalktim
Serenaypolatt Çatı ağrısı yani pelvik ağrıdan uyuyamadım 36+0 şu an hastaneye gidip gitmemek de çok kararsızım gözlerimden uyku akıyo ama uyuyabilmek ne mümkün şiş ayaklar bacaklardan