myavocado Nureris valla sanki 5.günü filan çağırmıştı doktor beni ama net hatırlayamadım, gideceğiniz doktoru ya da hastaneyi arayıp sorsanız aslında belki ona göre direkt çekim günü verip o satte çağırırlar
Tgceuzn Nureris Nureris ben tüp bebek tedavisi için çekildim ilk çekilişimde anestezili de yapılabileceğini bilmiyodum direk arayıp randevu aldım kimsede öyle bi bilgi vermedi 8 dakika falan sürmüştür ama 1 dakikalık kısmında cok acı cektim böyle bişey beklemediğim için korktum acıkcası o yüzden ikinciyi aneztezi alarak çekildim ama ilk işlem daha rahattı sadece 1 dakika canım acıdı bitti işlemden sonra sorun olmadı anestezi olunca mide bulantım cok oldu kasık ağrım oldu daha sorun yaşadım yani bide fiyat farkı alıyolar anestezi olunca tabi
Kelebekss232 @Nureris ben geçen hafta çekildim canım adet tamamen bitince gittim anestezili oldum ama hiç hissetmedim uyandığımda direk yürüyerek çıktım
Umutluol Nureris ben anestezili çektirdim bir şey hissetmedim o yüzden sadece bir kaç gün kanama gibi leke geliyor
Cerensolmaz Ben araştırma hastanesinde çektirdim ücretsiz bence özelde o kadar para vermeye gerek yok aklınızda bulunsun Hsg çektirmek isterseniz bulunduğunuz ilin araştırma hastaneleri çekiyor sadece devlet hastaneleri çekmiyor