Annesininmucizesi Arzymn cevabımı iyi oku öyle cvp ver sen hissetmiyosan bu senlik bi şey kadın hissediyorum diyo gördüm diyo yalan mı söylüyo o zaman ki ona keza bizde hissettik bu kişiden kişiye değişebiliyor herkese bu kdar gıcık ve inat cvp vermeyin sen hissetmiyosan yazma ve okuma 😉✋
YadeOmer Arzymn 11+5 te tek elini başının arkasına koymuş diğer eline emiyordu bebeğim,ayaklarıyla da sürekli kendini ittirip zıplıyordu. İlginç bi yanı yok ama demek size yabancı diye böyle çok şaşırmışsınız 😁😁
Bsrakzmn Arzymn gayet de belli oluyor ilk gebeliğim olmasına rağmen heryeri belliydi elleri kolları bacakları hatta bacakları havada resmini bile aldı doktorum 🤷🏻♀️
Behiye07 Nasibveannesi ozaman benim 2.ci çocuğum da erkek olacak 😁😁😁 aman sağlıklı olsunlar da gerisi boş
ilkim19 Nasibveannesi benim ki erkek 35 haftalığım bu haftaya kadar hep sakindi hiç öyle hop hop zıp zıp olmadı oğluşum 🤗bence çocuğun karakterine göre değişiyor içerdeki hareketleri ☺️
ebru23 Arzymn bosver ya anlamazlar nasil disardan anlasila bilir boyle bisey demeai ultrasonda gordum bende o haftada ayagini felan oynatti da diaardan gorunmeye yeni basladi 23. haftadayim
Zynur16 Nasibveannesi canım benim kızım olacak ama erken hareket etti bence alakası yok kız erkek diye
Pinarclk Ummuu47 aynen ben de on haftalıkken gittim. Feci şekilde oynuyordu😅 ultrason makinaları iyiyse cok net şekilde el kol ayak görünüyor.
Deletedmom434 Nasibveannesi alakası bile yok canım mercimek boyutunda olan bebek elleri ayakları çıkınca anne karnında biz hissetmesekte oynar zaten☺️