Nasibveannesi Kızlar selamun aleyküm Allahın izniyle 11 haftalik hamileyim bugün kontrol e gittim maşaAllah Rabbim nazardan korusun yavrum uyanıkti ve zıp zıp zipliyordu. Erkek bebek çabuk hareket eder derler ya bnde erkek mi acaba diyorum. Bu hafta da böyle hareket eden bebeklerinizin cinsiyeti ne oldu acaba ? ? Tabiki sağlıklı hayırlı evlat olması önceliklı kız yada erkek ikisi de güzel benim için ama merak işte ☺☺
hunilimom Nasibveannesi 10.haftada başlamıştı canım benim o küçücük elleriyle yumruk atiyodu goruyodumher gittiğim de deli gibi donuyodu içim de herkes erkek dedi ama dün kız bebek olduğunu öğrendim sanırım fark etmiyor 17.haftadayım bu arada 😍
Pinar38 Nasibveannesi benimki hiç hareket etmezdi kızım olacağını öğrendim dediğin gibi erkek bebekler daha hareketli galiba sağlıklı olsun da senin yazını okuyunca bana da erkek gibi geldi
Arzymn hunilimom 10 gr bile olmayan bebeğin yumruüunu hissettiniz yani, 400 gr bebeğinkini bile hissedememek normalken, ilginç, hisleriniz çok güçlüymüş maşallah
Leylanuray hunilimom bende 9 haftalıkken gttimde zipliodu resmen benimde etraf erkek erkek diyor şuan 12 haftaligim haftaya gdicem bizimde gnlumuzden gecen kız hayırlı sagliklica olsun da😊😊
hunilimom Nasibveannesi erkek çıkıyordu hep sadece rus takvimi yaptım aklımda öyle kalmış sadece orda kız cıktı
Mrvnrtprak Nasibveannesi bizimki kız 9. Haftada kıpır kıpır minicik kol bacak tomurcuklarını sallayıp zıplıyodu ☺️😍
mrsdoruk Nasibveannesi benimde bebisim erkek sanırım erkek bebekler bi böyle oynak oluyo 😂😂 Allah nazar degdirmesin canım benim
Orianna95 Arzymn cnm karında yumruğu hissetmekten bahsetmiyor ultrason görüntüsünde görmüş sanki yumruk atar gibi hareket ettiriyordu demek isteyor arkadaş
Berataras Arzymn benim 3.bebegim 17 haftalik olduk.hala doğru düzgün bir şekilde hissetmiyorum nasıl oluyor bende pek anlamadım🤔🤔🤔
Esra___ Nasibveannesi benim de bebeğim o haftalarda kıpır kıpırdı hatta en son doktorum neyle besliyorsun ben böyle çocuk görmedim çok hareketli demişti ve bi oğlum oldu 😊
Tugbamete Nasibveannesi yaa benimki geldi aklıma bizimkide nasıl zıplıyordu neden hissetmiyorum diye soruyodum doktoruma ne çabuk geçti ya şimdi 38 olduk valla bu arada benimki erkek onla alakalı mı bilmiyorum ama 😊
Arzymn dishonest Orianna95 4 cm bir cenin ve ultrasonda yumruklarını görmek.!! farktmez o da ilginç...ben elini ayağını kafasını bile seçemiyodum, demekki bende var sorun 🙄
SeherNilgnBakrc Nasibveannesi 11.haftada çok hareketliydi hatta doktor ben adını zıp zıp koydum demişti o hafta kesin değil ama kız demişti ve değişmedi 36.haftaya gitcez bebekten bebeğe değişiyor canım