Diamonds Arkadaşlar bebek kıyafetleri için hangi çamaşır deterjanını önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler 😍🌺
TugceSenelKavak Diamonds siveno markanın doğal sabun sıvısını aldım. İçeriği bitkisel ve doğal. Kimyasal Yok. Sıvı olduğu için diğer granül ve toz deterjanlar gibi iki kere durulama yapmak gerekmiyor hem de makinada tortu oluşturmuyor. Granüllerde öyle bir sıkıntı oluyormuş.
Elizveannesi aysecakir Asena_ unibaby misss gibi kokuyor yaa 🤗 Ben oğlumu doğduğundan beri unibaby ile yıkıyorum. Arkadaşlarım hiçbir şampuanın, dalinin falan bile öyle güzel kokmadığını söylüyorlar. Sıvı çamaşır deterjanına baktım markette, muhteşemdi.
bsrdmlpnr Diamonds roxy alıcam bende bi kaç gün içinde 😍 instagramdan mühendisin oğlunu takip ediyo musunuz bilmiyorum ama bu deterjan için uygun demişti 😊
SevilCoskun Diamonds bende sabun tozu kullanicam sivi deterjanlardaki kimyasallar bebek vücudu için sakincali bence tabi kişisel fikrim😉
nedensiz bende duru granul deterjan aldım cok memnumum parfüm oranı cok dusuk sabun oranı cok fazla bebek gıbı kokuyor