Umut_aras Ya aklindakileri aldım ama az diye düşünüp daha da almak istiyorum bı liste yapmak şart gibi ne yaz çocuğu ne kış çocuğu olduğu için kalın kiyafetlerde lazım Nisan’da burasi soğuk oluyor çünkü Beşik puset yorgan yastık nevresim takımı Hastane çıkışı içlik zıbın Bez ıslak mendil Deterjan yumuşatıcı şampuan tırnak makası sünger ya da (lif ) Tulum Battaniye ince kalın Emzik Var mı arttıran anne içinde yazabilirsiniz daha çok eksiğim var sanırım
Safie2020 Umut_aras ben atlet tarzında almıştım canım onlarında öyle numarası yoktu galiba beden olarak vardı L yada xl olması lazım emzirme sütyeni ile sırtım sürekli üşümesin diye atletli tercih ettim
Umut_aras Gonca29 süt sağma makinesinde kararsızım eğer ihtiyaç duyulursa o anda gider eczanede alır eşim diye dusunuyorum
Umut_aras burcucelik07 reflü yataginj almam gerekiyor kimisi diyorki gereksiz kimisi diyorki gerekli bilemedim ondada kararszi kaldım
Umut_aras Safie2020 takrar bakayım normalde s bedenim şuan L giyiyorum doğuma kadar ne olur kestiremiyorum
_Tazeanne Benim bitti Emzik biberon iki takım yenidoğan kalanı 0-3 ay kısa kol uzun kol ağız mendili zıbın penye battaniye kalın battaniye müslin battaniye çorap yelek uyku seti küvet kova emzik zinciri fular şeklinde olan önlüklerden dolap beşik puset araba puset örtüsü anne bebek çantası bu şekil bebeğe aldım kendime henüz bişey almadım
Umut_aras _Tazeanne aslında kendime almak ifin son ayı bekliyorum daha fazla kilo alırsam pijama takımını falan ona göre vereyim diye
_Tazeanne Umut_aras evet bende öyle yapacağım son ay çok kilo alınıyormuş şimdi aldığım olmaz diye düşünüyorum bakalım 🌸