Bb95 Bugün yine sormuştum buna benzer bir soru ama kimse cevaplamadı sorum 36 ncı haftadayım bu zamana kadar hiç mide bulantısı bile çekmedim ama bugün mide bulantısı mahvetti akşama kadar çok karnım sertleşti acaba hurma yemeye başladım onla alakalı olabilir mi ilk gebelik bilemediğim için fikirlerinize ihtiyacım var 🙏
Adenala Bb95 Genelde hepimizin ilk gebeliği ama doğum yapanlar yorum yapar belki bazen postlar üst üste geldiği için gözden kayboluyor post yukarı çıksın 🌸
dodu0207 Bb95 benim ilk gebeliğim ama 39. Haftamdayım o haftalar ve daha öncesi ara ara bulantı oldu bebek iyice büyüyüp sıkıştırıyor mideyi. Özellikle reflü mide yanması oluyor. Normal kabul ediliyor bildigim kadarıyla
Pinklove Bb95 Son haftalarda bulantı, ishal olabiliyor ama doğum belirtisi değildir. Benim doğuma son günler kala aşırı kasılmalarım oluyordu bebek karnımın bi tarafında top gibi toplanıyordu, yalancı adet sancılarım vardı
Adenala Bb95 Genelde bana verdiğiniz cevap gibi gıcık bir şekilde cevap veriyorsanız insanlarda muhatap olmak istemiyordur belki de 😉😜
Bb95 dodu0207 benim erken doğum riskim varda ondan sebep korkuyorum 34 de ciğer geliştirici yapıldı bi yatış sürecim oldu reflü oluyor ilk defa mide bulantısı yaşadım
Bb95 Pinklove kasılmalarım aşırı sıklaştı bugün ekstra mide bulantısının yanında o yüzden endişelendim bide ara ara adet sancısı gibi ağrı giriyor
Pinklove Bb95 en son doktora ne zaman gittin? Doğum yakın olabilir hazırlıklı ol bence kasılmalar daha da sıkılaşırsa acile git
Bb95 Ezgi01993 baş aşağı pozisyonda ama doğum kanalınamı inmiş yani tam anlayamadım kusura bakmayın acemi olunca 🙈