Julide92 Arkadaşlar merhaba 21.hafta hamileliğimdeyim ve ara ara vijinaya ve kasıklarıma vuran ağrı oluyor bir anda girip çıkıyor. Sebebi ne olabilir?
aysah1525 Julide92 Ben de 21 haftalığım aynısı bende de var Serklajlıyım o yüzden zannediyordum 🤦🏻♀️
ahsenneslii Julide92 merhaba 21+3 üm bendede kasık değilde vajinaya ağrı vuruyor baski var gibi. Ama bebek büyüdüğü için oluyormuş galiba
amayinedeiyiilerledim Julide92 aynı haftadayız. Doktorum bebek makat gelişli olduğu için ayakları aşağıda o yüzden tekmelerini aşağıda hissediyorsun dedi 🤗
Julide92 aysah1525 ben değilim ama aynı durum bende de var nedendir acaba? Yarın detaylı ultrasonum var sorayım doktora da
aysah1525 Julide92 Benim de Çarşamba günü 😀 Böyle sanki oraya bir şey denk geliyor gibi hissediyorum Anlık bir darbe ile geçiyor
Julide92 aysah1525 bende de aynı. Yarın 21+4üm aramız çok yakın sanırım güzel haberlerimiz olsun umarım
minnosmakarna Merhaba benim 16 haftalık aynı durumu yaşadım gece vajinama vuran bir ağrı kasıkta aynı sekilde bugün doktoruma sordum herşey iyi bunlar normal olacak şeyler dedi Bebek büyüdükçe bunlar olabilir dedi
Elfthh Bende öyle doktora sordum bebek büyüyor ondan dedi çok şiddetli beş dakika da bir şiddetli girerse sikintiymis dmeekki aynı haftalar büyüdüğü için hepimizde basliyor