emirtimr1 ya hanımlar çok kötü mide yanması yaşıyorum sanki midem taşlaştı gaz da var gibi siz nasıl rahatlatıyorsunuz bir akıl verirseniz sevinirim yaa
Mommybabyy emirtimr1 hergün 1 adet havuç 🥕 yiyorum gece mide yanmama ve reflüye çok iyi geliyor yatınca yediklerim geri geri gelirdi gece uyuyamazdım havuç sayesinde düzeldim mide asidi seviyesini düzenliyor
Nurglsari emirtimr1 kimyon çayı içiyorum olmazsa bi tane reeni emiyorum nerdeyse geçiyo gaz içünde biraz yürüyorum hafifliyo en azındann
sunashn50 emirtimr1 yarın çay kaşığı karbonatı ağzınıza atın ardından su icin tadına bakmadan yutun o an geçiyor yanma her gün yapıyorum ben😁❤️
Sehermahsum7321 Mommybabyy bende hiç havuç fayda etmiyor me yesem atıyorum perişan oluyorum kaç haftalıksınız ki
Mommybabyy emirtimr1 inşallah geçircek merak etmeyin hergün yiyin genelde ben gece yatmadan 20 dk önce falan yiyorum çok küçükse iki tane yiyin
emirtimr1 Mommybabyy hep aklımda olucak inşallah iyi de gelicek çok teşekkür ederim ne dileğiniz varsa kabul olsun yaa💜💜😭😭🥹🥹
Mommybabyy emirtimr1 geçerse yazın mutlaka önceden bir tatlı kaşığı tahin yiyordum ama havuç kadar etkili olmuyordu sabahta tahin yiyebilirsnz devamlı oluyorsa
emirtimr1 Mommybabyy 🥹🥹 durum güncellemesi şuan inanılmaz rahatladım 🥹💜 çok teşekkür ederim size iyiki varsınız 😭🤟🏽
Mommybabyy Sehermahsum7321 bir çay kaşığı karbonat içmek bir tatlı kaşığı tahin yemek havuç yemek bunların faydasını gördüm soda bile kar etmedi soğuk süt deneyebilirsiniz şekersiz oda işe yarıyor içebiliyorsanz
Sehermahsum7321 Mommybabyy denemediğim şey kalmadı ilk gebeliğim de bu kadar zorlanmadım bu Bni mahvetti
emirtimr1 Dadymom1 soda inanır mısın daha kötü gibi hissettim ama havuç iyi geldi söyledikelrinizi notlarıma kaydettim çok teşekkür ederim 💜🌸
Tazeanne68 emirtimr1 gaviscon yazdı onu içiyorum genelde yada Süt salatalık doktorum patlamış mısır da rahatlatır dedi ama denedim salatalık Süt kadar rahatlatmadi bide yatarken soluma yatmaya dikkat ediyorum
emirtimr1 Tazeanne68 çok teşekkür ederim aslında saat geç olmasa doktoruma sorucaktım ilaç için ama rahatsız etmek istemedim yarın soracağım tavsiyeleriniz için teşekkür ederim 🥹💜🌸
hayalim35 emirtimr1 bnde aynı başlık açmıştım arkadaşalr çoğunlukla ayva ve havuç demişlerdi havuç denedim anında kesti