Nesli46 25+1 iz dün duş alırken fark ettim temizleniyordum vajina yan dudaklarda şişkinlik var neden olur acaba bileniniz varmı yada aynısı olan?
Yaprakdokumuseverr Nesli46 vajinal varis ben de aynısını yaşıyorum 24.haftadayım. Lavabodayken gerneşince daha da acı veriyor neyseki doğum sonrası geçiyormuş
aysah1525 Nesli46 Merhaba geçti mi acaba şişkinlik 22+3 hamileliğim ben de bugün fark ettim o dudak kısmında ama 1 tanesinde sanki sivilce şişliği gibi anlayamadım da tam
fundatlas Nesli46 Bendede çıktı geçen hafta 31 haftalıkta ya bazen ağrı yapıyor. Perşembe doktora gideceğim sorcam bakalım.
Nesli46 Yaprakdokumuseverr acı yok bende ama oradaki tüyleri alırken dokunarak almaya çalışıyorum göbekten göremiyorum dokunurken vajina kaslarına kadar şişkinlik vardı tuhaf geldi doktora soramıyorum geçen hafta gittim muayeneye😒
Nesli46 aysah1525 bu aralar çok dikkat etmiyorum ama sivilce şişliği gibi değil zaten orası olduğu gibi şiş
fundatlas Nesli46 uzun zaman sonra ilişki denedim diye ağrı oldu sanmıştım ama varistenmiş heralde çok ağrı yaşamıştım hatta bırakmıştık yapamayıp. Varisten dolayı uzun süre oturamıyorum yada uzun süre yürüyemiyorum 🥲
Nesli46 fundatlas yok çok şükür oturamama gibi birşey yok ama sanki vajinanın içi de şiş gibi varis böyle bişeymi oluyor
fundatlas Nesli46 iç kısmında da vardır senin. Benimde bugün şikayetlerim arttı baya şiş vajinam yarın gideceğim bakalım öğrenip detayları yazarım
fundatlas Nesli46 gittim bugün bakmadı 37.haftadan sonra çatı muayenesinde vs bakarız ona ilerlemesine vs dedi ağrı yapar normal dedi çok yürüyünce vs yaparmış ağrı