Hale13 Merhaba arkadaşları, İstanbul da detaylı ultrason yaptırıp memnun kaldığınız doktor/ hastane önerisi var mı? Bir de kaç hastalıkken yapılması daha uygun?
Nalinnn14 Hale13 eğer randevu bulabilirseniz sadi konukta normalde (ama şu an Bahçelievler dh de doktor) Doç dr Selen Gürsoy Erzincan hanıma yaptırabilirsiniz ben memnun kaldım devlet hastanesi olduğu için ücret ödemedik 18-23 arası yaptırılması uygun deniliyor ama ben biraz daha büyümesini bekledim bugün yaptırdım 21+5 te
Nes96 Hale13 Şişli de , Prof . Dr. Aytül çorbacıoğlu ‘na gittim dün , memnun kaldım . Fiyat olarak en iyi yer orasıydı . Bi bakın isterseniz 🕊️
Vilyss Anadolu yakasi, Lokman Hekim Hastanesinde Ünal Isaoglu var. Kendisinin 2. Kez takipli gebesiyim. Gerçekten işinde çok iyidir. Her detayı açıklar ve en ince ayrıntısına kadar inceler.
Arsinli Vilyss Vilyss detaylı ultrasonun fiyatı nedir lokman hekimde bende orayamı gitsem emseyemi kararsız kaldım da 😅
Eceq Hale13 ben 1 buçuk ay sonraya alabildim ama doktor ve hastaneye göre değişebilir yine de bir an önce alsanız iyi olur
Nalinnn14 Hale13 ben sağlık personeli olduğum için hastanemizdeki doktorun vasıtasıyla gittim tanıdık olduğu için ne kadar önce randevu verirler bilmiyorum doğrusu