• Doğum
  • Genel anestezi ile doğum yapanlar

Hanımlar panik atağım var. Lokal anestezi ile sezaryen yapamayacağım. Genel anestezi ile olanlar kac saat sonra uyandınız? Sonda takılıyor mu ? Uyandığınızda çok agriniz oldu mu yanıtlar misiniz lütfen 🙏

7 sene evvel sezeryan doğumumda genel anestezi oldum ameliyattan 20 dk içinde çıktım ameliyat haneden çıkarken uyanmaya başlamıştım, sonda takılıyor ağrı için de herkesin bünyesi farklı o zaman benim çok şükür hiç ağrım olmamıştı sadece oturup kalkarken zorlaniyorsun haliyle ama onun harici herşey iyidi ağrı kesici bile almadım 3. Gün kahvaltımizi kendim hazırladım benim için çok kolaydı darısı senin başına inşallah

Gizemleyim Genel anestezi candır. Ben çok memnun kaldım. Odaya çıktığımda ayıldım bebeği de aynı anda getirdiler. Sondayı takarken benim canım yanmadı.

Gizemleyim sonda takılıyor. Ameliyat biter bitmez uyandırıldım odama öyle çıkarıldım. Uyandığımda uyuşuk olmadığımdan inanılmaz bir acı hissettim. Ama ağrı kesicilerle hafifledi. Tabi ilk bir kaç saat sürdü ağrı sonrasında her işimi kendim rahatlıkla yaptım. ödem problemim olmadı mesela baş airım olmadı ödem olmadığından ayağa kalkıp yürümem daha kolay oldu. Spinal de ödem de çok oluyormuş saatlerce uyuşuk kaldığından