Eddakayaa Kaktuscekirdegi hisetmen imkansız ama hıçkırıktır o benim kızımıda karnimda çok hıçkırık tutardı 😂
Aysnr11 Kaktuscekirdegi Hıçkırıktır o 😄 Ben stetoskop ile dinlemeye çalıştım yine de duyulmadı haftam da küçük değildi yani 😄
Kaktuscekirdegi sunashn50 hatta eşimle birlikte heyecanlandık benim kalbim karnıma mı vuruyo acaba😂🤭🥹🩵
NGold Büyük ihtimalle kendi kalp atışınızı hissediyorsunuz hamilelikte kan hacmimiz arttığı için vücudun her yerinden hissedilebiliyor 🥰
Ss4 Kaktuscekirdegi ben 9 haftalıgım gecenlerde benmde oldu kasıgımda kalp atıso gibi tabi mümkün deil bnm kücük oldgu için kan akısı hızlandıgı ıcın normalmiş🫶🏽
Mefii34 Kaktuscekirdegi maalesef evet sizin kalp atışınız karnınızda oynamada yapar maalesefden kastım bebeğin kalp atısı değil o anlamımda
NGold Kaktuscekirdegi 22haftaysa bebeğin hareketleri de olabilir ben de 22+5 im kızım baya yumrukluyor 😂
NGold Kaktuscekirdegi Çok tatlı heyecanlar benim eşimde duyuyorum kalp atışını diyor karnımı dinlerken ama bence benimkini duyuyor heyecanını kaybetmesin diye bişey demiyorum 🤭🤭🤭
Kaktuscekirdegi NGold benim saf kocamda diyor bunu bende aynen aynen onundur diyorum üzülmesin diye🥹🥹🤭🥳😂