Ezgi2 Merhaba ben Acıbadem’e gidiyorum henüz doğum için fiyat almadım bilgisi olan ve devlette doğum yapanlar nasıldı?
Cherry07 Ezgi2 acıbadem normal 31500 eğer doç prof ise 37500 epidural vs ücreti de 5-6bin ekleniyor sanırım
Ipekulas Ezgi2 batıkent ümite gidiyoruz 25 bin dediler normale de sezeryana da epidural istersen 31 binmiş gürlife da 23 normal doğum 25 sezeryan demişlerdi bende ümitte düşünüyorum yada şehir hastanesinde ama yunus emrede kan bile vermem🙃
Ezgi2 ferhpnar ben normal kontrol için hep Acıbadem’e gittim çok para vermek istemiyorum ama devlette beni korkutuyor doğum için kime gidiyorsunuz acaba
ferhpnar Ezgi2 Hüseyin Oğuz yuvanç a gidiyorum Allah nasip ederse benimki sezeryan olcak pıhtılaşmam da var. Kıymet hanım da iyi birde Hüseyin Bey’in karısı var tugba yuvaç ona da iyi diyorlar
Ezgi2 Ipekulas teşekkürler yunusemre de özel oda açabilen bir doktor varmış şehir hastanesin de de ücretle acaba mümkün mü
Ipekulas Ezgi2 onu hiç duymadımm öğrenirsen bende öğrenmek isterim nasıl oluyor eşimiz kalabiliyor mu?