Guzelanne56 Bolattc cok saolun cok rahatladım sayenızde bende bi hastaneyı aradım laboratuvardakı kadın eşinizin bulunduğu odaya alınmanız ıcın rica edın dedi yarın sabah arayın kat gorevlısınden bılgı versınler dedi umarım orası olur gerçekten cok streslı bısey
Guzelanne56 Brccbrss evet bende alttan gırdım üstten çıktım artık neler dedım en sonunda bu şekilde ıkna edebıldım umarım bı an önce biter ve kurtuluruz
Guzelanne56 Msydn6 cok saolun bende bezmıalmı yarın bı arayıp esım veremem diyor ben ergenlıkte bile böyle fılm falan ızleyemezdım dıyıp duruyor bende artık rıca edıp bı şekilde gırecefım
Guzelanne56 Happ evet en son oraya başvurup arayacağım gıdecgım başka bı yol bulamazsam allah razı olsun ınsallah
Guzelanne56 Aysecikkk_ ya evet esımde öyle diyor ben fılm falan ızleyemem ergenken bıle ızlemedım dıyıp duruyor bende artık ozon verırlerse gırerım vermezlerse yine gırerım yapacak bızey yok başımızda bekleyecek degıller sonucta
Guzelanne56 Irmm2816 evet son çarem bu basımda bekleyecek degıller bende gırerım sonuçta bu test ıcın özel bı oda verıyorlar bende onunla gırerım artık
Bolattc Meriioo bu test neden yapılıyor spermin hamile bırakabilmesi için kalitesine bakılıyor yani normal ilişki de neyse onun çıkması lazım değil mi? Steril test sonucun mu seni hamile bırakıyor yoksa doğal ortam da girdiğin ilişkinin spermleri mi?
Umutlabekleyis Guzelanne56 acıbademler cok pahalı ama cok temiz ve eşinle girebiliyosun veya daha uygun olsun diyosan medipolleri bi ara canım
Guzelanne56 Umutlabekleyis evet gerçekten cok pahalı medıpol medıcal Hepsını aradım çoğu kabul etmedı evımıze 15 dk uzakltıkda özel ile görüştük temas yasak ama bulunduğu odaya ben gırebılıyormusum ereksıyon durumuna yardımcı olabilmek amaçlı perşembe günü gıdecegız
tamamdanolmuss Guzelanne56 hayır giremiyorsunuz. Hatta tükürük yasak ıslatmak yasak bu şekilde boşalması gerekiyor ıslatmadan.
Guzelanne56 tamamdanolmuss evet bize söylendi bende hastaneyle görüştüm ereksıyon durumuna yardımcı olmak amaçlı yanına gırebılıyormusum sadece temas yasak özel bölge ile
Meriioo Bolattc ya of cidden bazı cehalet beni yoruyor anlatmayacağım ve size HE diyeceğim. He canım. Nasıl haklısın. Zaten doktorlar o ayrı odaları salaklıktan veriyor işsizlik işte, laf olsun diye var
Ahsksdk Guzelanne56 bazı hastanelerde oda oluyor ama fikrimce kendi yapması sizin oraya girip beraber yapmanızı çoğu kişi görüp bekleyecek bu sizi utandırabilir belki. Benim eşimde verdi kendi girdi teklif dahi etmedi bi şekilde halledebilir bence zaten 4 gün ilişkiye girmeden yapacağı için kolay olur
Guzelanne56 Ahsksdk cok teşekkürler bende öyle düşündüm ama esım cok zor ereksıyon olan bırı, ereksıyon olsa gerısı cok kolay ama o kıvama gelmesi bıle cok zor oluyor su perşembe günü gelse de geçse en azından kurtuluruz