gly_ Nnoktaa merhaba. İntagramda bir ebenin gönderisinde hamilelik süreci kolay geçenin doğumuda kolay oluyor diye bir yazı okudum. düşünceniz nedir hamilelik süreciniz kolaymış doğumunuz kolay oldu mu☺️
Ays-0 O gönderiyi az önce bende gördüm, benimde bulantım olmadi 7 haftalık hamileyim. 7.haftada tiksinme gibi oldu sonradan geçti 2 güne. Hafif düşük riskim var endişelendim gönderiyi görünce Allah’tan bulantısı olmayanlar da varmış
Cinarsaitinannesi Ays-0 bence o kisinin kendini avutma şekli olmalı ikinci hamileliğim ikisinde de bulantım olmadı bulantiyla baygin gezmektense bulntisiz rahat gecirmek daha iyi bence
Zerya1212 Ays-0 benimde 7-8-9 koku tiksinme vardi halen de uyku cok agir basiyor ama kötü bir bulantim olmadi sorun yasamadim yani Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin🥹
Reina Zerya1212 alakası yok. Kızımda asla bulantı yaşamadım mis gibi bir gebelikti. Oğlumda mahvoldum. Aynı şekilde bu gebeliğimde çok zor geçiyor
Meriioo Zerya1212 kusmadığım gün yok ama sürekli bir sorunla geçti gebeliğim 😣 öyle böyle 37 haftayı gördük şükür
ArzuZ Benim doktorum da aynı şeyi söyledi 12. Haftaya kadar aç gezdim resmen bulantıdan doktoruma ilaç istemek için söylemiştim bulantım çok diye bulantı iyidir bebeğin iyi olduğunu gebeliğin devam ettiğini anlarsın kus daha iyi demişti
Mumu Zerya1212 kızımda hiç bulamtim olmadı. Sağlıklı gebelik geçirdim ve sağlıklı bı çocuk annesi oldum. Şuan bulantım çok fazla buda sağlıklı gidiyor
Fatmanuray_0610 Zerya1212 bulantım oldu ilk başlarda ama böyle çok bir bulantı yaşamadım gayette güzel geçti hamileliğim alakası yok bence
Lumlum Zerya1212 benim doktoruma söylediğimde oh oh bulansın demekki her şey yolunda demişti. Gebelik hormonu artışıyla alakalı bulantı demişti. Tabi herkeste bulanacak diye bir kaide yok ama bulanması iyi gittiğinin bir göstergesi diyebiliriz en azından ben kendimi öyle rahatlatıyorum 🥰
CemileKaya- Benimde ilk gebeliğim ne bulantı nede aşermem oldu 19 haftalık oldum bebeğim kız bende mi bi sorun var acaba
arzuhasan Ahh ne güzel bulantısı olmayanlar dünyada cenneti yaşıyorsunuz 18 haftalik oldu. Günde 3 bazen dayanamayıp 4. İlacı içtiğim oluyor azaldı artık kusmuyorum ilacı içerken ama mahvoldum keşke bencede bulantı olmasaydı neden bilmiyorum ama bulantiyla bebeğin sağlığı arasında bi ilişki yok kişiden kişiye değişiyor vücudumuzun bebeğe yüksek hormona verdiği tepki
Dygudamla81 Zerya1212 çok saçma ben ilk kızımda hiç bulantı yaşamadım herşeyimde çok güzeldi ikinciye hamileyim bulantısı ayrı ağrı sızısı ayrı şimdi diyorumki ilk gebeliğimde prenses gibiymişimde haberim yokmuş 😂