esmaerdemir Merhaba hanımlar biz 29+0 olduk sağ kasık ağrısı oluyor bende kramp gibi sizde de öyle oluyor mu bebişleriniz nasıl
Edos123 esmaerdemir bizde 29+3üz benimde sağ yumurtalık gibi oraya ağrı giriyor kasığa yani bugün doktora gittik bir sorunumuz yoktu şükür 🙏🏻 boyumuz kilomuz iyiymis
miranatlas esmaerdemir bende 27+4 üm. 2 gün adet olcakmks gibi karnım ağrıdı ağrı bacaklarıma vuruyordu. Bugun doktors gittim meğersem doğum sancısı çekiyomusum şiddetli sancılarım cıktı adet olcak gibi kasık ağrınız varsa Tedbir amaclı gidin
XxTubaxx esmaerdemir 30+2 sağ kalçam kuyruk sokumunda sağ popo iç kısmından sağ bacak iç bitişine doğru ağrılar giriyor kramplar fln pelvis açılması normal diyorlar ama korkmalı mıyım sizce
esmaerdemir miranatlas yok canım sadece sağ tarafta kramp gibi ağrı oluyor sadece hamlanmış gibi oluyor
esmaerdemir XxTubaxx şu an bende de aynı durum var rahim büyüyor ondan zaten Allah göstermesin sancı vs olmuyorsa sıkıntı yok bebeğin de hareketleri iyiyse olacak o kadar diyip kendimi sakinleştiriyorum
XxTubaxx @esmaerdemir O ağrı geldiğinde çok ağrıyor ilk hamileliğim sancı ya da ağrı diyemiyorum bikaç dk sürüyor