Musemma06 Buserkl bende vajinal mantar enfeksiyonu var şuan kullanıyorum ama vajina için kullanılıyorum ayak için bişey olurmu bilemem
Buserkl Musemma06 ya bende kullansam bişey olurmu diye düşünüyorum cildeyeden randevu bulamıyorum ayağım çok kötü olmaya başladı
Buserkl Deryalina- yani genital bölge normalde daha hassas oluyor ama kararsız kaldım kullansammı diye
Ebrarbusramelekler Buserkl çay ağacı yaği alın inanın çok güzel birsey bendede oldu ayağımda onu sürdüm günde 3 kez sabah akşam öğlen inanın faydasını goreceksinz hamileyim doktoruma sordum bitkisel olduğunu için hiç bir zararı olmadi
Buserkl Ayseumut ah bide doktora gidip sorabilsem mallesef hiçbir devlet hastanesinde randevu bulamıyorum
Buserkl teacher-mom21 bende onu düşünüyorum bide genital bölge daha hassas olan bir yer ayak için sorun olmaz diye düşünmeye başladım
cokbilmismom Buserkl ben kullanıyorum yüzümdeki egzamalar için ve genital bölgedeki mantar için kullanmıştım
Buserkl cokbilmismom benimde ayağımda mantar var kaşıntı çok oluyor kabuk tutuyor kullanmak istiyorum ama bisey olursa diye kullanamadım
_almirasmom Buserkl evet doktoeum azonce banada yazdı ıdrar yaparken baskı hıssedıyorum hem antibiyotik hem krem yazdı
Bernush Buserkl travacord vermişti doktorum genital kaşıntım vardı. Kaşıntı oldukça sürmüştüm rahatlatmıştı ve bi süre sonra geçmişti. Bahsettiğinizde bu tarz bir krem.