Asyaeylul2816 RabiaAkyl devlet hastanesine gidiyorum biletle söylemiyolar zaten 3.kzıımda 7.ayımda sağolsun kıza benzyor dedi sadece o kdar şimdide devlete gidiyorum ilk 14.haftamda erkek gibi dediler 17.haftamda göstermiyor dedi göstermiyorsa kızdır dedi kaldı🤷🏻♀️
RabiaAkyl Asyaeylul2816 bende devlete gidiyorum. Devlette ben en son çekilen ultrason hakkında bilgi bile alamadım bakalım iyi bi doktorla rast gelemedim hepimizin karşısına merhametli güzel doktorlar denk gelsin
Asyaeylul2816 RabiaAkyl evet ya hatta 2 numaramda ekrana bakmaya çalştım bayan diğer tarafa dönermisinşz dmeişti yani ne var baksak görsek ne olcak anneyiz bizde evet bi önlem amaçlı olablir sürekli kızı olup gebeliğinde kızdır yine düşürmek isteyen kör cahiller dolu ama bi kaput verin ekrana bakalım bizde merak ediyoruz 🥹🥹
RabiaAkyl Asyaeylul2816 ben ilk ultrasyonumu alttan verdim neye uğradığımı şaşırdım bilgim yoktu böyle bi konu hakkında. Ama bakan çok şükür kalp atışını gösterip bak burda dedi 2.ultrasyonda zaten bakanlar birşey demiyor bilgi icin doktora çıktım nedim zaten 2li test istemiyorsun diyip yolladı
2bebekannesi3542 RabiaAkyl bende gördüm😌 tüm cinsiyet tahmini yapanlar kız dedi, ben de kız gibi hissediyordum. Cinsiyet ögrenecegim hafta tv karşısında gözüm geçmiş. Doktor elime mavi beyaz bobinonlar verdi kagıdın arasında erkek bebek yazıyordu kâğıtta da🌍 ve erkek bebek geliyormuş 🥶🌸
RabiaAkyl 2bebekannesi3542 benim çevrem 2ye bölündü bir taraf erkek tahmin bir taraf kız bakalım hangi taraf hakli☺☺
Gullukoker1 RabiaAkyl Hamile olmadan önce rüyamda esmer saçlı bir kız doğuruyordum. Simdi bebeğim kızmış. 35+1
Arya2020 RabiaAkyl bende gördüm hamile değilken hep erkek çocuğum oluyordu sonra hamile kaldıktan sonrada görmeye devam ettim ve sürekli tatlı yiyordum rüyamda baktım o da erkek bebekmiş sonuç erkek bebiş 😍
Abdulzade RabiaAkyl evet ama beni etkileyen kız bebek rüyası olmuştu , yüzü çok güzeldi, doğumdada o bebeğe benziyeceği hissi var içimde🤭, İlk bebeğinizmi olucak? İlk önce sağlıkla gelsinde cinsiyyetinin bi önemi yok❤️❤️
RabiaAkyl Abdulzade evet ilk bebek. Dediginiz gibi gerçekten sağlıklı olsun gerisi boş. Babası bile erkek erkek derken hamile olduğumda sağlıklı olsun yeter bebeğim diyor😇 bu rüya olayı merak içine soktu açıkçası ☺
Evhamlikurabiyeanne Kizima hamileyken rüyamda bir erkek bebek görmüstüm maviş gözlü sarışın dünyalar güzeli ismi de Fatihmiş o zaman daha cinsiyeti bilmiyordum bebegim erkek herhalde dedim hatta adini fatih koyacaktim ama tam tersi kizim oldu ayni o bebek gibi sarisin mavis gözlü dünyalar güzeli kızcem o bebeğe cok benziyor.Bu hamileligimde de kız bebek gördüm ismi de Aysima idi bakalim tam tersi mi cikacak yoksa direkt gördüğüm mü cıkacak merak ediyorum
RabiaAkyl Evhamlikurabiyeanne gördüğünüze benzemeside cok etkileyici. Bende gördüğüm yüzü hatırlıyorum çok tatlı gülüyordu tombik bişeydi 🥰
_almirasmom RabiaAkyl ben kızımda hep kız gordum ve kızım olmustu 2. Hamılelıgım hep erkek goruyordum ama üzülüyordum bu bebek bıze benzemıyor dıe ama belırtılerım hamılelık belırtılerım aynı kızımlaydı ve sagda toplanıyordu ben kız oldunu hıssedıyordum ne kadarda erkek bebek gorsem su bi kac gun ruamda kızımı gormeye basladık sarılıyordum ona ve 14 haftalıkken cinsiyet ın kız oldunu ogrendık❤️🩷🩷
RabiaAkyl merylii_ 13 haftalık oldum. Devlete gidiyorum ben inan ki nezaman denir hiç bilmiyorum 😔 denk geldiğim doktorlardan hiç menmun kalmadım zaten genel olarak birşey dedikleri yok