ssa239688 sana belki en şaşırtıcı hikayeyi anlatacağım.. bizde esimle evlendik bir yıl çocuğumuz olmuyordu ve doktor doktor gezmeye başladık.. daha sonra ilaç tedavisi çatlatma iğnesi tedavisi ile bir gebeligim oldu aylar sonra. Ama dış gebelik oldu, iç kanama geçirdim ölümden döndüm ve tek tüpümu kaybettim. Sonra ümitsizligim arttı zaten olmuyordu tek tuple hiç olmaz diye dış gebelik olayından 2 sene sonra tekrar doktora gittim ve direk aşılama istedim.. o aşılama da hemen tuttu ama onun da kalbi durdu kürtaj oldum.. sonra artık çektiğim üzüntü bana fazla geldi ve ben normal yollarla anne olmak istemiyorum artık diyip sosyal hizmetlere gittim evlat edinme başvurusu yapmak istedim onda da yaşımız tutmuyor diye bizi koruyucu ailelige yönlendirdiler. Artık kafaya koymuştum anne olacaktım. Ve koruyucu ailelik başvurusundqn 3 ay sonra Şubat ayında 9 aylık bir melek geldi, kızım geldi.. eğer o kalbi duran bebeğim dogsaydi Şubat da doğum olacaktı biliyor musun. Ben onun yerine bu meleğimi gönderdi Rabbim diye şükrettim her gün. Sonra kızımın biyolojik ailesi kurumu arayıp evlat edindirmek istediğini söyledi mutluluktan havalara uçtuk, şuan kızımı üstümüze alma yollarındayiz. Kızımızı da büyütüyorux şuan 3 yaşına 3 ayı kaldı.. Hayatta tek isteğim kızımi nüfusumuza almak derken bir de bu ay ne göreyim Hamileyim doğal yollarla hem de denemeden istemeden kendiliğinden.. inşallah iki evladım olacak mucizem de aramıza katılınca.. sen ne zaman rahat olup bıraktığın Zaman o zaman oluyor bence.. yıllarca ayaklarımı diktim otlar haplar neler yaptım olmadı ama beklemediğim bı zamanda oldu.. yani rahat olmak çok önemli..