momofmychildren Kızlar kiloluyum ve ultrasonda doktorum net görünmüyor diyor en son 12+2 de gittik bebeğimin her şeyi yolunda ama görüntüsü bulanık karın yağlarından dolayı net değil diyor Sizler de böyle durum yaşayan oldu mu ?
GuzelMelegimm momofmychildren kaç kilosunuz? Benimde kilom var ama gayette net görüntü alıyorum. Ultrason cihazından farkediyor. Devlette belli olmuyor özelde net oluyor
Hazalaskin momofmychildren ne kadar kilolu olacaksın Allah aşkına görünmesin devlete mi gidiyorsun. O cihazlar pek iyi değil. Ağır yaşamlar var orda tomy nin bebeği bile görünüyordu gayet
Gul1616 momofmychildren ben de kilolu hamile kaldım ilk 6. Hafta bebek gözükmüyor denmişti ama sonra da hiç öyle bişey olmadı her şey netti
Mucizem_m30 momofmychildren bende 89 la hamile kalmiştim ve boyum 153 çok kiloluyum şu anda 23 haftalık olduk her seferinde doktor söylüyor bana da iyi göremiyorum diye özele de gidiyorum devlette de aynisini diyor detaylı ultrason için de üniversite profesörünü özel muayenesine gittim o da dedi diş karin derisi kalin senin onun için net gözükmüyor diye baya uzun sürdü detaylı ultrason bile ama çok şükür bebekte bir şey yok önemli olan zaten bebeğimizin sağlığı doktorlar çok acimasiz olabiliyor
Bsraacelik Kaç kilosunuz bende kilolu hamile kaldım şuanda 36. Haftadayım fakat böyle bir sorunla karşılaşmadım hiç detaylı ultrason uzun sürdü benim ama görüntü netti
Bsraacelik momofmychildren momofmychildren belki cihazı iyi değildir bende 90la hamile kaldım başka doktora git birde ben bir sıkıntı yaşamadım gebelik şekeri felan çıkmadı
Baharatajanova momofmychildren canım başka doktora git 95 kiloda goremiyorsa 100kusurlerde hamile kalanlar var onlar hoc ultrasona girmesinler ozaman öyle bişey olabilir mi ya 😂
Julide92 momofmychildren selam bende 89ile hamile kaldım şuan 96 kiloyum ve hiç görüntüde sorun olmadı. Bence doktorunuzun cihazı pek iyi değil.
momofmychildren Bsraacelik şu ana kadar benim de bir sorunum yok ancak doktorum kontrollerde bebeği net göremiyorum karin yağlarından dolayı diyor ve görüntüler hep bulanık
nurcan355 Baharatajanova ben 100 kusur kiloyla hamile kaldim gayet gorunuyor devlette bile gorunuyordu ama simdi ozele gidiyorum orda daha detayli renkli felan
momofmychildren Baharatajanova ya ben de öyle düşünüyorum normalde doktorumdan memnunum ama bu yüzden başka doktora da gitsem mi diyorum
momofmychildren nurcan355 https://mutluresim.com/image/nccqlF 12+2 deki görüntü Cihazla alakalı olabilir mi
Bkdmrsmyye momofmychildren bende medikale gidiyorum 14 haftalık gittiğimde aynı şeyi bana da söylemişti ve 78 kiloyum
momofmychildren Mucizem_m30 benim de çok şükür sıkıntı yok ikili tarama testinde başka doktor vajinalden bakmak istedi izin verdim gayet netti karın yağlarım olduğunu biliyorum ama bu kadar sorun olacağını düşünmemiştim
nurcan355 momofmychildren detayli ultrasonda beni de azarladilar karnin yagli net gorunemiyor buzlu camin ardindan bakiyoruz cocuga dediler ama bir daha zayiflamadan hamile kalmak istemiyorum doktorlar saolsun demedikleri laf azar kalmadi allah vermis ne yapalim simdi zaten kilolu hamile kaldigim icin hem uzgun hem pismanim birde yetmezmis gibi doktorlar azarliyor ustune biri ikiside degil hepsi bende istemezdim kilolu hamile kalip bu kadar zorlanmak ama olan oldu yani