Anonimoo Elvn67 ay evet ya 25+3 üz bizde ½ gün güzel hareketli oluyor ayakta bile hissediyorum sonra bi gün duruluyor bir kaç kez anca hissediyorum çözemedim henüz nedenini😀
Elvn67 Anonimoo benimde aynı şekilde ayakta bile vuruyor bazen bazen de ben yokluyorum bana mısın demiyor hiç hareket yok 🤭🤭
Anonimoo Elvn67 bazen yarım saat dürttüğüm oluyor kalksın diye kendi isterse hareket ediyor yoksa ne kadar sürtsemde keyfi istemezse asla bozmuyor istifini bazen korkutuyor tepki vermeyince çarşamba doktora gidibce söyleyeceğim normalmi diye 😀
Elvn67 Anonimoo aynı duyguları paylaşıyoruz benimde kontrolüm çarşamba günü bende bir sorucam neden böyle diye 🤭
Anonimoo [silindi] tansiyon yükselmesimi bilmiyorum ölçmediğimden ama bi kaç gündür ara sıra bi baş dönmesi gibi bişey oluyor hafiften kafam bulanıyor gibi yani
Elvn67 Anonimoo bende de bir sersemlik yorgunluk odaklanamama var bir kaç gündür Şuan tm 28 haftalık olduk
Suhiss Benim de hic olmazdi bikac gundur kahvaltidan sonra halsizlik bitkinlik hissediyorum sanirim tansiyonm dusuyor (cihazim yok)
[silindi] Suhiss benimde öyle yemek yedikten hemen sonra başım dönüyor kanımın yükseldiğini hissediyorum resmen