kalorisizpatates ayalltsc cahilliğimi mazur gör ikinci çizgi büyük alandaki mi oluyor bu testi ilk defa gördüm🤭 hayırlı olsun bu arada ben de pozitifi yeni gördüm inşallah sağlıkla gelirler dünyaya💓
ayalltsc kalorisizpatates tşkr ederm inşallah seninkide 🙏🏼 ben hemen inanmak istemiyorum ikinci testi yapmadan pekte sevinemedim çünkü korunuyorduk emin değilim 🙄 estağfrullah evet büyük yerdeki ikinci cizgi oluyor ben avusturyada yaşıyorum buranın testi o yüzden değişik gelmiştir 😌
ayalltsc bugünki testimde böyle kızlar doktordan randevu aldım salı günü belli olcak hayırlısı olsun inşallah hüsrana uğramam 🤲🏼
Donthappymom ayalltsc korunuyordum diyorsun olmasa bile neden hüsrana uğrayacaksınız ki 🤔 zaten istemiyorsunuz galiba 😬😬 ama sonuç var garanti hemde inşallah dua edin darısı benim başıma olsun 😞 ne güzel rabbim size korunurken nasip etmiş 🌺🤲
ayalltsc Donthappymom evet korunuyorduk o yüzden şaşkındım ve inanasım gelmiyordu ama böyle pozitif gördükçe insan alışıyo bu duruma ve olsun istiyo o yüzden hüsrana uğramak istemiyorum dedim 😊 inşallah vardır Allahım tüm isteyenlere nasip etsin 🤲🏼