yeni-annelik Boncukveannsi turşu aşeriyorum bende en çok ekşi şeyler bıraksanız kana kana turşu suyu içerim 😅
Merve-betul Boncukveannsi gram tadı olmayan bı meyve merakımdan denemiştim 🤣🤣 ben daha çok haşlanmış brokoli ve dibek kahvesi istemiştim sırf onun için bir hafta eşimin basının etini yedim aldı 🤣
Rabiul Merve-betul yok canım kız tek ekşi çektiği zamandı dolmalarda onun dışında hep tatlı yerim ekşi yemem 😂 hurafeymiş yani
haticekklik Boncukveannsi tuhaf hiçbir şey aşermemiştim, mısırı çok severim mısır istemiştim sadece 🫠
srakckdmrc1994 Boncukveannsi 13aylık kızım var hep aşerelendiğim domates oldu 19haftalık suprız gebelıgımde kız güne domates
Gurbetci1anne Boncukveannsi ben toprak, çamur, kar çok aşeriyorum tabak tabak kar yiyorum deminden beri😂😂
Dnmzzeda ElifV94 Bende diyorum eşime ohh ne güzel ya kalan 30 gün ne aşerme gördüm ne bi naz olmadı bu 😂😂😂
ElifV94 Dnmzzeda aa geçen markete gittik onu istiyorum bunu istiyorum derken evin ihtiyacını alamadık hep bana yemelik şeyler 😅
Nesoruyon İğde çok canm istedi birde biz Kürt ekmeği deriz Kuyu tandirda yapılır ondan kokmustu burnuma son bir kaç haftadan beride Maraş tarhanası istedi cnm buldum yedim nefis çok kötü ne isteyeceği belli olmuyor 🤭🤭