Aysenur-0 Kızlar reglim ayın dokuzunda olmam lazımdı olmadı baş dönmem var arada halsizlikte oluyor ama adet olacakmısim gibi geliyor ve göğüsler de hassasiyet var ayın 31 de kan tahlilinde gebelik çıkmadı olabilir mi sizce?
Sbrynr5 Bat 9 şubat ise 31 ocakta yapmış olduğun testte çıkmamış olabilir. Bence kan testini tekrar yaptirmalisin. Gebelik varsa 3 gün gecikme olmuş mutlaka testte çıkar
Aysenur-0 Sbrynr5 o zaman hemşire mualak olabilir adet gününden sonra tekrar yaptirmamin daha kesin sonuç vereceğini söyledi ama bilmiyorum ama adetim hiç gecikmez benim her ay iki gün öne gelir hatta ama bu ay öyle olmadı
Aysenur-0 Glsm-19 hayır yapmadım cesaret edemedim ilk gebeliğim de düşük yaşadım ve tekrar istiyoruz o yüzden beklemeyi tercih ettim ama içim içimi de yiyor
CereenCkr Sizi umutlandırmak istemem ama aynı belirtilerde bendede vardı göğüste hasassiyet adette gecikme hemen tabi ben bekleyemeden çok test yaptım sonuç şükürler olsun ki çift çizgi çıktı inşallah sizdede öyledir 🤲
Aysenur-0 CereenCkr hayırlı olsun rabbim sağlıkla hem karnında hem de kucağında büyütmeyi nasip etsin inşallah çok istiyorum dua edin lütfen