Lavinia96 11 haftalıkken doktor kız diye tahminde bulundu. 16+4 te tekrar gittiğimizde kontrole yine kız dedi. Bu haftalarda yanılma payı olur mu acaba? Başına gelen var mı?🙏🏻
Mesen Lavinia96 kuzenim ikizlere hamileydi doğurana kadar erkek biliyordu ikizler kız oldu mucizelere inanın yine de hayırlısı olsun Allah Herkesin gönlüne göre versin inşallah kim ne istiyorsa o olur inşallah 🙏
sedanur4004 Lavinia96 12 de kız demişti 14 te%100 dedi detaylıya falan da girdim değişmedi. Yanılmaz bence
dhbetul Lavinia96 12 de biz ısrarla sorunca kemik yapısı kıza benziyor dedi doktorumuz. 16. Haftada ise biz sormadan kendisi bebeğimiz kız diye söyledi 🥰 detaylıya 3 haftam var değişmez diye umuyorum
Lavinia96 sedanur4004 bana da 11 de ve 16+4 te kız dedi. 19 haftalık olduk şimdi 2 hafta sonra da detaylı ultrason randevum var. İnşallah değişmez.🙏🏻🥰
Paronayanne Lavinia96 11.haftamızda erkek olduğumuzu öğrendik. 16.haftada net erkek dedi . Değişmedi yani. Artık eskisi gibi değil cihazlar . Genelde değişmiyor 😘