Galya15 Hanımlar berbat bir şey kusmam yok ama tiksinmem var birde ağzımın tadı aşırı kötü ne yesem kötü bir tat alıyorum en son covid olduğumda böyle bir tat almıştım
Eddakayaa Galya15 ben herşeyin kokusu bile değişik geliyor yerken sanki iğrenç bişey yiyomusum gibi geliyor ağzıma hiç birşey suremiyorum sadece çikolata ve tatlı türleri yerken sıkıntım yok
Neslihankrhmt Galya15 8 haftaya güven iki üç gündür herşeyin tadı iğrenç geliyor tövbe estağfurullah 😔
Galya15 Eddakayaa onlarda bile sıkıntı var canım çikolata tadı alamıyorum resmen yuttuktan sonra zehir yutmuş gibiyim bir arkadaş vardı burada Dr mide asidinden demiş ilaç vermiş geçmiş
Galya15 Neslihankrhmt benimde 7. Haftada başladı yarın 10 haftalığız her şey zehir gibi sanırım mide asidinden :(
Galya15 Gizem9688 ya inşallah öyle değildir kim deri :( birinden duydum mide asidinden dolayıymış doktor mide ilacı vermiş kesilmiş 😕
Galya15 Neslihankrhmt yok ya geçsinde almaya razıyım ilk kızımda 56 ile hamile kaldım doğum sonra çok kısa sürede 60 kilo oldum emzirirken hızla gidiyor kilo 😂