Momasil_42 Gamzesuna balla ben sürekli yaz meyveleri aşeriyorım ilk istediğim erikti canım şuan karpuzla peynir ekmek yemek istiyor şeftali kiraz bunlar aklıma gelenler 😂😂😂 daha 12.5 deyiz sonunu düşünemiyorum 😂😂
Momasil_42 Gamzesuna konyalıyım bizim oralarda avucunu yala derler keçi gibi avuç yalamaktan usandım 😂😂
nursenakaynak01 Aysemm44 satışı başlamadı ama Gaziantep de oturuyorum ben burada hamileler için manavlar var her türlü meyve satılıyor eşim oradan bulmuştu yaşadığınız şehirde vardır araştırın bi
Gamzesuna bsrablc geçen gün erik ararken bi abla havada uçan serçeyi aşerdiğini söylemişti onu duyduktan sonra hiç bişeye şaşırmıyorum 😂😂
Muratseyma2015 Sadece bir kere salatalık turşusu aşerdim oturdum bir kavanozu bitirdim daha da olmadı 😂😀
Dlk38 Erik aşeriyorum ama bulamadım gezmediğimiz manav kalmadı😔çok zormuş bulamamak sürekli aklımda 😂
Gamzesuna Dlk38 birde eşim burada ki neredeyse bütün hallere manavlara baktı birinde bulmuştu illaki vardır bir yerde hallere felan sorun mutlaka
Dlk38 Gamzesuna hafta içi gelecek dediler yurt dışından geliyormuş beklemedeyim şuan. Bebeğinizin cinsiyeti nedir sizin