Buseirgit 2kedili kitikate diye bir mağaza var 100% pamuk ürünleri ben 3. Bebeğime ordan alıcam büyük kızıma hep e bebekten almıştım ama bundan 5 sene önce hepsi yumuşaktı ve çok kaliteliydi şuan küçük kızım giyiyor ablasının zıbınlarını ama artık eskisi kadar kaliteli değil özellikle lcw
2kedili Ayazinannesi16 zıbın atlet formu var mı ben görememişim demek yoksa markayı biliyorum çok güzel ürünleri
dhbetul Zıbınlarım hep H&M hem çok güzel kumaş olarak hem de tarz olarak. Civilden hiçbir şey alamıyorum ben nedense kız bebek ürünleri çok çirkin geliyor. Aktüele gelince bimden de alıyorum beyaz olanlardan onlar oldukça güzel.
2kedili dhbetul haklı bir isyan ıslak mendillerde arkası görünür ya ucuzluktan buralarda zıbınların içi gözüküyor desenleri de koca koca
Ayazinannesi16 2kedili kısa kollu ve uzun kollu olarak aldım ben Mart başında doğacak oğlum.alttan çıtçıtlı ya da kruvaze çeşitleri var,düz beyaz ve ekru renklerde
bahocum 2kedili h&m’in kumaşları güzel bir de trendyol’da lilabio diye bir mağazadan organik pamuklu jakarlı body aldım yumuşacık çıktılar tavsiye ederim