Sevda1919 Arkadaşlar saçma olacak ama bir sorum var, hamilelikte mor lahana yemek ya da ellemek bebeğe zarar verir mi🥺
Sumeyyeky Sevda1919 ne gibi bir zarar verebilir bebek mor renk olacak değil umarım böyle saçma bir hurafe yoktur salladım ama bu millete akıl ermez 😂😂
ulkuerdogann Sevda1919 ben kahvaltılar da yiyorum limon ve yağ ile salatalar da da yiyorum ilk defa duydum
gizem-cbn Sevda1919 kız ne olcak bende çok tükettim 2 haftaya kadar doğrurum o zaman söylerim bi şey var mı yok mu 😂😂
Sevda1919 Sumeyyeky 😂 Aslında mor lahanayla ilgili bir şey duymadım, 12 haftalık gebeyim ilk defa mor lahana salatası yaptım aklıma geldi bununla ilgili de bir şey var mıdır diye🥹🥹🥹🥹
YldrmNUR Sumeyyeky kız birisi demişti bi yakını çok havuç yemiş çocuk turuncu olmuş bilmem ne ciddi ciddi yazdılar bunu ahahahah şaşırmam yani öyle deseler 😂😂
Sevda1919 gizem-cbn ay evet çok saçma zaten ama insan çevre dedikodularına maruz kalıyor sürekli. Bilinçaltıma saçmasapan şeyler yüklendi 🥹😂
gizem-cbn Sevda1919 ohoo banada dediler bakalım ne olcak. Çilek yersen iz olur dediler çok çok yedim. Türbeye gitme iz olur dediler türbeye de gittim😂
Sevda1919 gizem-cbn Hahha😂, Allah’ın izniyle bir şey olmaz ya. Mantıklı bir aciklaması yok zaten hiçbirinin
gizem-cbn Sevda1919 işte çevremde şunu yaşayan var ama teyzem nar soymuş narlı ellerini eteğine silmiş kuzenimin bacağında baya büyük doğum lekesi var 😂
Sevda1919 gizem-cbn mesela o zaman ellerinde de leke olması gerekiyor gibi geliyor, yani çok garip cidden
Semre1407 Sevda1919 mor lahana b12 deposu resmen aksine aşırı yararlı doktorum her salata da mutlaka koy dedi
Sumeyyeky Sevda1919 benim doktorum hamilelik öyle pamuk ipliğine bağlı bir şey değil senin yediğin içtiğin şeylerle olacak şey değil demişti cabın ne çekerse ye ama abartma yeter dedi aynen öyle yapıyorum valla
Sumeyyeky YldrmNUR ay şuraya bayılacam artık valla ha bu cahillikle iyi hayatta kalıyo he bu millet 😂😂😂