Mineartcc Merhabalar. Medipol pendikte takipliym, merak ettim verdiğimiz dogum ücretine neler dahil , dogum paketinde neler var bilen var mı? Haftaya randevum var ama merak ettiğim için bilen varsa öğrenmek istedim şimdiden
Busra61CN Mineartcc cuma günü sezeryanım var zorunlu. 19bin tl vericez. Anestezi için kan tahlilleri bebeğin ilk muayeneleri 2 gün yatış yani sürec içinde olması gereken herşey içinde. Fotograf çekimi fln yokmuş maâlesef içinde. Ama Allah korusun bi aksılık oldu üç gün kalcaksn artı bi gün için para alıyorlarmış
Yelkaaa01 Mineartcc ben yüzyıl hastanesine gidiyorum 3. Gebeliğim ilk doğumunuzda aynı doktor ve hastanedeysptkm memnunum diye şimdi de gidiyorum. Biz yılbaşı öncesi doğum paketi aldık ve içinde herşey vardı 10 muayene 2li 3 ki tarama testleri Şeker yüklemesi Detaylı ultrason 4 nst Doğum sonraısnyapılacak kan ve bebek için kalça muayene işitme testleri Anne için diyetisyen ve psikiyatri 1 randevu 5 doğum sonrası fotoğraf Kapı süsleme Herşey içinde bş kal birşey daha vardı da unuttum şuan 26,500 e aldım şuan değişmiş sanırım
Spgrr Mineartcc Aytekin hocanın dogum fiyatı ne kadarmış acaba burda kimi 19 kimi 22 yazmış bende zorunlu 19 isteğe bağlı sezaryen 22 diye biliyorum Aytekin hocada da farklı mı ucret acaba
Kelebek1_ Mineartcc medipol Pendik gidiyorum bende kızımı orda doğurmuştum 3.5 sene önce şimdi nasipse oğlumu da orda doğuracağım normal doğum 16.000 dediler
Mineartcc Busra61CN doktordan doktora değiştiğini ilk defa duydum çünkü ben de fiyat almıştım normal 16, zorunlu sezeryan 19 dendi
Busra61CN Mineartcc fiyat alırken ilk önce zaten doktor ismi soruyorlar bilmiyorum ben öyle duymuştum geçen hafta yaptırdık işlerimi cünkü zam geldiğini düşünmüyorum siz yine tekrar sorun
BearPear Busra61CN Bende esra hanımı düşünüyorum. Arayıp öğreneceğim inşallah cevap alabilirim. Kendisi doçent bakalım fiyat nasılmış :) yorumları çok iyiydi
BearPear Hastaneyi arayıp öğrendim. Güncel fiyatlar aşağıda belirttiğim gibi. Doc dr. Esra tola Normal doğum 18bin Zorunlu Sezaryen 21bin Sezaryen 26bin tl.