Serapjjj Efnan3443 amaa canınmi çekti ay eşine söylede alsın valla burda demesem canin çekmezdi belkide kendimi kötü hissetim cinsiyet kizmi yoksa
Canan_bakal0703 Serapjjj napıyım gülerse gülsün bebeğime can olsun kan olsun şifa olsun. Bile isteyerek yemiyorsa yiyene değil yetireten önemli🥰
Efnan3443 Serapjjj Evet kız 🌹hep ekşi şeyler yiyordum şimdide öyle diyince canım ekşi elma tuzlu ohh miss ☺️
gizem-cbn Serapjjj o garipmiş :D ama aşerme gariptir internete atıyolar garip şeyler aşeriyo hamileler bende turşu ve mayonez yemiştim üstüne döküp 😂
MorKelebek54 Serapjjj gece salatalik tuz dan sonra elma canim istedi acaba tuzlayip yesem nasil olur diye dusundum sirna tuzlamadan yedim nasil oluyo tasi ya merak ettim 😂
MorKelebek54 Serapjjj gaza geldim kalkip yicem simdi 😂😂😂 merak ettim ya bide o yesil elmayi tsrcinlayip yiyen de var denedin mi hic o da guzel oluyo kotu degil
Seyma-10 Serapjjj yedim yok böyle bişey hiç elma sevmem bi taneyi bitirdim ikincide durdurdum kendimi
MorKelebek54 Serapjjj guzel oluyo ama bende eda ece mi ne gormustum yasak elma izlerken 😂😂 oyle deneyip yedim fena degil ama tarcin cok atilmassa guzel ustune hafif serpisttir o kadar diger turlu bana tarcinin tasi elmayk bastirmis geldi
Nurglsari Serapjjj ay çok normal bende turşuya tuz atasım geliyo zor tutuyorum kendimi , tuz yemek ödem yapıyomuş öyle dediler diye tutuyorumm 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Tatar59 ulkuerdogann off yeşil ekşi elma tuzlayarak yediğim günden beri bir daha asla sade yemiyorum. Çok başka lezzet katiyo.