Merhaba güzel anneler ben de doğum hikayemi sonunda sizinle paylaşıyorum. 40+2 de doğum yaptım. 26 ocak saat 14 de randevum vardı. Sabah bel ağrısıyla uyandım. Regl ağrısı gibiydi. Sabah kalkıp duş aldım ve randevu saatine kadar biraz daha uyumak için yatağa geçtim. Ama ağrım artınca lavaboya gittim ve nişanımın geldiğini gördüm. Hemen ped takip eşimi aradım ve hazırlandım. Bu arada doktoruma haber verdim hemen hastaneye gelmemi söyledi. Hastaneye gidip yatış yaptık. Doktor gelip açılma var mı diye kontrol etti 1 cm açılma vardı. Sancım olmadığı için suni sancı vermeye başladılar yavaş yavaş. Ben kendimi tamamen normal doğuma hazırlamıştım gebeliğim boyunca doktor da normal için uygun demişti zaten. Ama doğumun olacağı gün aşırı bir korku tedirginlik başladı. Doktorum ve ebe hanim da sakın olmam konusunda çok desteklediler. Saat 11 de giriş yapmıştık saat 16 ya kadar bekledik açılma olsun diye ama 1 cm den fazla olmadı. Suni sancı da bir taraftan canımı çok yakıyordu ve korkum iyice artmaya başladı. Doktorum daha fazla beklemeyelim sezeryana alalım isterseniz dedi yoksa sabaha kadar uzayacagini ve canımın çok yanacağını söyledi. Eşim de daha fazla çekme acı dedi be sezeryan için onay verdik. Sonunda doğuma alındım. Ama nasıl titriyorum kendime engel olamıyorum. Doğumhane de herkes o kadar çok destek oldu ki belden aşağı uyuşturdular tabi benim kararım di bu sonra başladı doğum. Bebeğimin sesini duyunca ağlamaya başladm. Hüngür hüngür. Nasıl bir duygu karmaşası sevinç korku gözyaşı heyecan. Sonra bebeğimi gösterdiler. Allah im böyle güzel bir duygu olamaz. Allah isteyen herkese nasip etsin. Sonra odaya cikarildim. Uyusuklugum geçince ağrılarım başladı tabi. Ağrı kesici verildi. Bebeğimi emzirmeye başladım. Çok şükür sütüm hemen geldi. 2 gece kaldık hastanede. İlk ayağa kalkış çok zordu kızlar. Evdeyiz ve iglesiyorum her geçen gün. İlk 1 hafta zor Sonra yavaş yavaş ağrılar hafifliyor. Benim hikayem de bu kadar. Sormak istediklerinizi cevaplarım yorumlar da. Sevgiler….