svmeybgl Sudem yanınıza eşinizde kalacakss ona da gece giymesi için rahat kıyafet ve terlik de unutmayın
EmraheydaBier Sudem çok fazla tatlım yarısını kullanmazsın normalse 1 gün yatıp çıkıyosun sezeryansa değişebilir ama 3 gün yatarsan kullanılabilir
Sudem svmeybgl bende keseler alip içlerine koymayı düşünüyorum açıkçası hem daha pratik hemde daha duzenli olur ❤😊
EmraheydaBier Sudem bebeğim sen çantanı nasıl yapmak istiyosan içine sindği gibi hazırla herkesinki bir olmuyo kimi kullanıyo kimi kullanmıyo fazla e malum yorum yaparken herkes kendi tecrübelernden yazıyo kafanın karışması normal😁
Sudem EmraheydaBier öyle yapım ben kuzum ya 😁 yoksa bu gidişle iyice allak bullak olucak gerci unutmuş olduklarim vardi biyandan iyi oldu ☺
Canisi-1989 Merhabalar bence de fazla değil zaten minik hepsi olmadı geri getirilir kızlar bu arada keseleri nerden alıyorsunuz ben de alacağım ama bi fikri olan var mıdır? 😋😋
SedaYldrm Sudem aynen aynen ben ilk oğlumda çok pişman olmuştum tek götürdüğüm için çünkü çok kitlenio kan falan geçio yada serumdan falan damlıo kirlenio ister istemez
Esmaakdag Sudem ilk zamanlar takmayın derım hava alması daha ıyı gogus ucu yaranıza ıyı gelır ben taktım daha kotu olmustu hava almadı ıcın
Eyll-cnn Sudem Sudem hayırla kucağınıza almak nasıl olur ınsallah Doğum yaklaştıkça heyacanda artıyor
Sudem Eyll-cnn ay hemde nasıl 😓 şuan bile içimde korku var ağlıcak gibi oluyorum 😭 Rabbim sağlıkla kucağımiza versin ❤❤💕💕