Sengul12 Hastanede daha çok stres olursun diyolar ama evde sancı kaç dk da bir oluncaya kadar beklemek lazım onu nasıl ayarlıycaz evde çekelim derken evde doğurursam 😊
Churcill Sengul12 evde sancı çekmek daha rahat bence. Ben sancılarımın süresini not alıyodum ne zaman başlayıp bittiğinin. Sonra suyum geldi gerçi 😂
Nuraslanklc Sengul12 hastane yakınsa evde geçirip 5 dk da bir e düşünce hastaneye gitmek daha iyi diyorlar kendim kontrol de 4cm açıklıkla yatisim yapildigi için ve ilk olduğu için kabul etmiştim yatisi ama bu kez sancım sıklaşınca gideceğim inşallah Allah’tan bir sorun olmazsa
Yorgunanneee21 Sengul12 En iyisi evde karanlık bir ortamda çekmek. 5 dk da bir olunca hastaneye gitmek. Hastane ortamı ışıklar stres açılmanı engeller
Busraozzz Sengul12 sancım beş dakika da bire düştüğüne duşa girdim saçımı makyajımı yaptım tabi ıkınırken hepsinin heba olacağını bilemeden oyalandım evde oturdum kalktım yürüdüm evin içinde bir iki saat hastaneye gittim iki saat sonra doğum gerçekleşti Allah yardımcınız olsun panik olmayın yeter sizi sizden daha iyi kimse bilemez
Prensesannesibir Bunu bana kendi doktorum söylemişti hemen ilk sancıda gelme diye ne kadar haklıymış ben ilk sancıda gittim 9 saat sürdü keşke biraz evde rahat ortamda olsaydım hastane çok germişti beni
Sengul12 Nuraslanklc inşallah sağlıkla gelirler hiç bi problem olmaz 🙏🏻 bende öyle yaparım diye düşünüyorum ama ozaman geldiğinde ilk heyecanla soluğu hastanede almam umarım 🤣
mrsmom_ Ben evde daha fazla stres olurum heralde ya🤦🏻♀️ Benim hastanede bi yarım saat sürüyor bende ne yapacağım bilmiyorum
Aysegul1805 mrsmom_ benim bir arkadaşın hastane ve ev mesafesi kırk dakika bi saat kadardı. İlk doğumda geceden başladı sancıları evde doktoruyla görüşüp sürekli beklediler sıklaşınca hastaneye gittiler. Hastanede de beş altı saat sancı çekmiştir sağlıkla doğum yaptı çok şükür
Sengul12 Busraozzz hey maşallah iyi dayanmışsın valla ama makyaj falan bende yapıcam muhtemelen o sancıyla saçlara maşa falan 🤣🤣
Lavinya_21 Sengul12 benim sancı yeni başlayınca gitmıstım ertesı sabah 11 de dogurdum. Şahsen bu ıkımci dogumda sancı 5 dk da bir olunca yani dayanılmaz olunca gidicem. Ki benim devletteydi ve bebekte sorun vardı o yüzden hep nstte bağlı kaldım. Biraz hareket etseydim daha erken dogurdum belki
Sengul12 Lavinya_21 valla dayanmaya çalışıcam dayanabilir miyim bilmiyorum şimdiden heyecanlıyım daha 29 haftalığız 💕🤷🏻♀️
Remziye-karahan Ben 6 saatini evde çektim dedim gitmiyim dakika tuttum en son 3 dk da bir geliyordu gittiğimde hastaneye hastaneye gittikten 17 saat sonra doğurdum 😅yani bi anda doğmuyo ama kişiden kişiye değişiyo benim ilk hamileliğimdi
Sengul12 Remziye-karahan sen acaba yalancı sancılarımı tuttun ki ilkinde 🤣 valla bilmiyorum bende hiç birşey bakalım nolacak ama insan ilkinde korkudanda uzun bekliyemez doğar moğar diye 🤣
Aysegul1805 mrsmom_ altı ay oldu nerdeyse o kadarını hatırlayamadım ama doktoru ile birlikte karar verdiler hastaneye geçmeye sürekli iletişim halindelerdi
Busraozzz Sengul12 sakin kalmak her zaman iyidir bende sancıların paniğine kapılmamak için böyle birsey yapmıştım Allah yardımcınız olsun kolay doğum nasip etsin