Mavi06 ben genel anestezi oldum. Ameliyathanede uyandırıp odama öyle çıkardılar. Narkozun etkisi ile birden başıma toplanan herkesi kovmuşum eşim kalsın diye kayınvalidemler küsmüş 😂 spinale göre dezavantajı belden aşağısı uyuşuk olmadığından ağrıyı hissediyorsun
Açıkçası ben ameliyathanede uyanır uyanmaz hissettim ve odaya çıktığımda çok canım acıyo dedim direkt ağrı kesicilerle vs hafifliyor. Spinaldeki gibi bir baş ağrısı çekmiyorsuun benim hiç başım ağrımadı. Ayaklar bacaklar uyuşuk olmadığından ödem problemim olmadı, ayağa kalkışım daha kolay oldu. İlk kalkıştan sonra bir kaç kere daha destek alıp sonrasınds hep kendim kalktım, bebeğime krndim baktım, tuvalet vs ihtiyaçlarımı tek başıma desteksiz giderdim, yürüyüşlerimi kendim yaptım. Teyzem ben 3 basamak merdiveni 15 dakikada çıkmıştım ödemden demişti spinal olmuştu o. Ben 4 kat merdiven çıktım 5 dakikada zorlanmadım. Eve geldiğim gün çamaşırımı va kendim attım çömelip. Daha kolay toparladım dediğim gibi ödem vs olmadığı için. Ama uyuturken ağzınıza tuttukları şeyden dolayı uyandığınızda bir boğaz tahrişi söz konusu olabilir. Beni ameliyat yeri ağrımdan çok o tahriş ve 6 saat şu içememek mahvetmişti