Tugce889 Evet kızlar geliyor gelmekte olan 😂😂 1 ay kadar sonra buralar oruç tutuyor musunuz soruları iftar menüsü postları ile dolacak🙈 ama ben şimdiden merak ettim. Riskli gebelik olmayıp 2. Trimester da oruç tutan oldu mu hiç aramızda??
tubik_ Tugce889 ilk gebeliğimde 2 gün tutmayıp bir gün tutmuştum. Yani toplamda 10 gün tuttum. Daha sonra borçlarımı tuttum şükür. Bu ikinci gebeliğim ve fitil dahil günde 6 tane ilaç içiyorum nasıl olacak bilmiyorum. Sanırım tutmayacağım
2cocuk1bebekk Tugce889 hanimlar oruc farz evet ama bu surecte bence riske girmeyin derim allah korusun susuz kalir bebek yada siz susuzluktan duser bayilirsiniz allah muhafaza kanamaniz olur biseyiniz olur hic riske girmeyin.. telafisi var tutamadigimiz gunlerin ama ilerde allah korusun ah vah demenin faydasi olmaz
Prmas61 Tugce889 ben ilk gebeliğimde 22 haftalıkken tuttum hiçde bir sıkıntı olmadı aksıne çok rahat geçmişti 🌸
kahvesever__ Tugce889 doktor izni gerekiyor ben iki çocuğumda da tehlike yoktu ona rağmen doktor izin vermedi
Gamzerenkerem Ben iki çocuğumda da tutum doktor tutabileceği mi söyledi aralıklarla 16 gün tutmuştum hiçte zorlanmadım tabi ilk cocugumda 6 aylık gebeydim ikinci çocuğumda 5 aylik gebeydim
Gaye1402_ Tugce889 yasak değil ama çocuğun daha iyi beslenmesi için tutulmaması öneriliyor ben sordum doktoruma haftada 1 tutarsan olur demişti 19 haftalık gebeyim buna göre hareket edebilirsiniz ☺️🙏🏼