Aynur_41 27 haftalıkken yıkamaya başladım daha henuz de bitmedi her gecen gün agırlasıyo ınsn ayakta kalamıyorum artık 30 haftalık oldum biraz ayakta kalayım agrılar baslıyo bence başla koy valize hiç birsey olmaz
Lutulut 29da başlayıp bir haftada bitirdim. Şimdi hastane çantasına başladım. Ben en azından şu an yapamazdım iyi ki erkenden bitirdim diyorum. Ütü çok yordu beni.
Cokomel16 Brylcu96_ benim de tam 30 haftam doldu, aldıklarımı yıkayıp yerleştirdim ben hep bi kaç eksiği de tamamlayıp bu ay sonunda artık hastane çantamızı hazırlamayı düşünüyorum. 😊
FatSon9993 Brylcu96_ ben 35 haftadayım ama ne kıyafet yıkadım nede ütü yaptım bakalım ne zaman canım isteyecekte yapacağım 🤭🤭
3bebekannesiii Brylcu96_ valla erken doğum riskinden dolayı 24 de yıkadım çantayı hazırladım koydum kenara suan 29+3 olduk ve dolabı ne zaman açsam mis gibi kokuyor
Gulsah_09 Brylcu96_ şuan 33 haftalığım hastane çantasını bile tam.hazirlayamadim bebek kiyafetlerini bence erken yikamak mantıkli kafan rahat yaparsin etiketi sök yıka kurut ütüle yerlestir ayni zamanda ev işleri derken kesinlikle zaman aliyor ben de bugun baslicam.insallah
damlafb Bende 30 haftalıkken yaptım bütün hazırlıklarını gittikçe yorgun hissediyor insan bence bu hafta tam zamanı