Deryalina- 39+1 gebeyim çatı muayenesi olmadım devlet Hastanesi’ne gidiyorum ve çatı muayenesi yapmıyoruz dediler tedirgin oldum nasıl anlarlar ki normal doğum yapıp yapamayacağımi ya çocuk sıkışirsa çatı muayenesi olmadan doğum yapan var mı
neanladinyurdagull Deryalina- devlette çatı muanesi yapılmadığını ilk kez duydum.Benimde iki normal doğumum var iki farklı hastanede ilkinde yapıldı ikincisindede açıklık kontrol edildi belirli aralıklarla.Gittiğiniz doktormu yapmıyor acaba alttan muane çünkü bulunduğum yerde de bir kez gittim sancılarım olunca hemşireleri dediki dotkorumuz alttan muane genelde yapmıyor bi soralım dedi muane yaptı doğum için başka hastaneye yönlendirdi
Flankes Deryalina- ben 39+2 yim en sonki muayenemde olur diye hazırlıklı gittim ama yapmadı doktor. Öncelikleri her zaman vajinal doğum olduğu için olabilir ama ben sormadım zaten anlatılan hikayelerden korktuğum için
Deryalina- neanladinyurdagull dört farklı doktora gittim ilcedeyim ildeki hastanede de aynı şekilde dediler
Gizemmisler Devlette normal doğum yaptım bakmiyolar evet zaten özel hastaneler sezeryana yönlendirmek için bakiyo sonra da uygun değilsin diyorlar
gizem-cbn Deryalina- ben geçen ıslanmam var diye gitmiştim açılmam var mı diye muayene etmişlerdi yarın da gidicem devlete gidiyorum sorarım doktora