Nur_hayder Mrb arkadaşlar merak ediyorum kaçıncı haftada cinsiyeti öğrendiniz ben ilk gebeliğimde 21 hafta da öğrendim kızım hep kendini gizlemişti bu hamileliğimde 13 haftadayız erken diye doktora gitmiyorum sizler naptınız
Cilginanne2bebeli68 Nur_hayder kızımı 15+5ogrendim suan ikinciye hamileyim 7 haftaligiz aşırı merak ediyorum hayırlısı olsun sağlıkla gelsin hepsi
Goksunn Nur_hayder 13.haftada öğrendim ben ama devlette 16. Haftadan önce söylemiyolarmş sanırım canım
LamiyaCetinkaya Nur_hayder İlk bebeğimin cinsiyetini 18de, 2.yi 23. haftada öğrendim detaylıya kadar göstermedi 😀
Nur_hayder Cilginanne2bebeli68 bende ikinci hamileliğim diye çok merak ediyorum kız erkek fark etmez Yeter ki sağlıklı olması ama insan merak ediyor işte
Nur_hayder Goksunn kesin sonuç 16 haftada olduğu içindir erken öğrenmede yanılma payı var diye söylemiyorlar diye düşünüyorum
Tuba-M55 16.haftada %90 kız demişti doktor 18 de %100 kız dedi 🥰 daha erken de öğrenebilir dik ama%10 ihtimal bile elini kolunu bağlıyo insanın alışverişte🤗
Mefii34 Nur_hayder hayır çünkü fetal dna ile öğrendim ben 70 kuromozom testi yapıldı bunun içinde sağlık cinsiyette var bir tüp kan ile bebeğin kanı ayrıştırılıyor horman testinden kesin çözüme ulaşıyorsunuz 18. Haftayım erkek gene 😂
Cennetyyy Nur_hayder yine kesin bisey demeyeyim hazırlık yapmayın ama %90 erkek iki hafta sonra kesin cinsiyeti söyleyebiliriz dedi benimki çabuk gösterdi erkek olunca çabuk belli oluyormuş
Ervaa35 Nur_hayder oğlumda 13. Haftada öğrendim😍 2. Ye hamileyim ilk 12. Haftada erkek dendi 16. Da kız dendi detaylıda da kız dendi🎀 yani kızımda biraz değişik oldu😂