Mefii34 Prensesannesibir eşimden kaynaklı doktor fetal dna dedi fiyatı önemli değil yeterki sonuca ulaşsın ben beklerdim o beklemek istemedi yaptırdı erken öğrendik
senaa23 Mefii34 en son gittiğimde erkeğe benzetti de doktor ama dedi kesin değil tam göremiyorum dedi
Mefii34 senaa23 bende cinsiyeti göremiyorum duruş yapıdan tahmin ediyorum oyüzden diyorum doktor bile yanlıyor neticede
Mefii34 Prensesannesibir tabiki edersin sonucda tatlı bir annesin şuanda illaki merak tahminler oluyor aile içinde dua edelim sağlıklı olsun
Prensesannesibir Mefii34 iyi yapmışsınız bize doktor sadece ikili testi sordu bizde onu yaptırdık sizin cinsşyetiniz ne
Haticebru Mefii34 merhaba ☺️ bana da bakabilir misin tahminini merak ediyorum 🫠 https://imgyukle.com/i/yvzBHe
Mefii34 Prensesannesibir eşimin isteğine göre kız istiyor kız çocuklarına ayrı bir düşkünlüğü var erkek olduğunu öğrenincede çok sevindi sağlıklı olsun da kız erkek farketmez dedi Allah cc nasip etti bizimde görevimiz ona sahip çıkmak dedi şaşırmadım değil
Evhamlikurabiyeanne Mefii34 yok bu ultrasonda 12+0 idi su an 12+3 doktorun cihazi ufak gösteriyor büyütmeden almis resmi 😊
Mefii34 Prensesannesibir inşAllah kuzum anne olmayı gönülden isteyen herkese nasip etsin Allah benim ilk hamileliğim sıkıntılıydı ikizlere hamileyimde kalpleri durdu eşimle ikimiz günlerce toparlayamadık kalpleri durdu9. Haftada