Burcin-13 Kızlarr yarın spinal sezeryanla minik kızıma kavuşuyorum:) 8:40 da Allah nasip ederse ameliyata alınıcam dualarınızı eksik etmeyin lütfen. Tasiyelerinizi alırım:) Çok korkanlae doğum hikayemi bekleyin zira kulak deldirirken bayılan biriyim🤭😄
Deletedmom431 Burcin-13 Rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin 🙏 kesinlikle yazın bende istek sezeryan düşünüyorum Benimde canım cok tatlı 😂
nur96 Burcin-13 sagsalamt olsun u sallah bende 2 gun sonra olucam olandan sonra bana yazarsiniz cokmu agriniz falan olsa nece kecse emeliyyatiniz
Burcin-13 Deletedmom431 oo tamam valla daha ben sormadan anestezi uzmanı dedi normal iğneden daha ince bi iğneymiş hiç acımayacak dedi çok merak ediyorum cidden
Burcin-13 nur96 amiiin inşaallah herşey yolunda olursa yarın akşama tecrübelerimle burda olurum inşaallah
Cans50 Burcin-13 sağ salim gelsin inşallah canm dualar hepimiz için nolur yaz doğum hikayeni çok korkuyorum da
Burcin-13 Cans50 canımmm inşaallah dua edicem valla dediğim gibi canım çok tatlıdır o yüzden bekleyin:)