A12_S07 38 haftalik hamileyim bebeğim eskisi kadar hareketli değil bu haftalarda olup bebek harketleri nasıl sizlerin annenler merak ettim ❤️
sevdenurnur A12_S07 bende 38 im hareketten zıyade genelde kendını bir yerde topluyor ya sag ya sol karnım yamuluyor
Aysegulll54 A12_S07 Yer daraldığı İÇİN artık küçük haraketlerine pek hissedemiyorum daha sert haraketlerine hissedebiliyoruz
Glsmtt Ben 37 yim bir gun cok hareketli bir gun cok hareketsiz degisiyor hep ben alistim artik ama cok azalma varsa doktora gidin cunku bu haftalarda hareket cok onemli doktorum oyle demisti
LamiyaCetinkaya A12_S07 tabii ki 😁 ben bugün artık akışa bırakmaya karar verdim, 40tan önce geleceği yok zaten
A12_S07 LamiyaCetinkaya Benimde öyle galiba ya hiçbir belirti yok suni ivin kaç haftalıga kadar bekletir ki doktor
LamiyaCetinkaya A12_S07 Benim gittiğim devlet hastanesi 41e kadar bekleyelim dedi ama bilemiyorum her doktor farklı çünkü
gizem-cbn A12_S07 çok az ama bilerek elimi sertleşen yere koyup az da olsa yana sağa ayak itmesini bekliyorum hissedince rahatlıyorum
A12_S07 gizem-cbn benim bebiş canı isteyince saatlerce oynuyo değişik gerçekten annelik ne garip bir duygu