Kardelen42_ Merhaba kızlar biz devlet hastanesine gidiyoruz 19+4 haftalığız cinsiyeti bir türlü bilemiyorlar göstermiyor diyorlar bir ultrason kağıdı bile vermiyorlar 😔 Bu ultrasonumuzu başka bir hastaneden almıştık tahminleri olan varmı acaba
mystery00 Kardelen42_ bizde valla devlet kesinlikle söylemiyo cinsiyet 22.haftada detaylı ultrasonda anca net olarak söylediler
Meli26 Kardelen42_ devlette bende öğrenemedim 17 ci haftaya giriyordum özele gittim direk gördü doktor özelde öğrenebildik
Mzzz Haftada öğrendim ben ama özeldi durumunuz varsa birde özele gidin koca çocuk olmuş içerde nasıl bilemezler detaylı ultrasona gidin orda net belli olur
Kardelen42_ mystery00 Mzzz Perşembe günü detaylıya gün verdi ultrason bölümünden ama ben orda da söyleyeceğini sanmıyorum yA kaç kere gittim her hafta neredeyse 16 dan sonra sürekli 2 hafta sonra gel diye gönderiyorlar
mystery00 Kardelen42_ aynen aynenn düşün 22ye kadar ya göstermiyo kendini dedi ya daha küçük dedi bi ton bahane söylediler hep hevesle gidip gidip öğrenemiyodum 🤦 detaylıda öğrenirsiniz merak etmeyin girmeden önce bol bol çikolata yiyin tok girin ultrasona hareketlensin göstermiyo demesinler😄
Kardelen42_ mystery00 valla inşallah böyle göremeyince insan hevesli gidip hüzünlü çıkıyor yA bilemiyorum
Kardelen42_ br2023 tam emin değilim diyor yürüyüm biraz meyve suyu felan içip geleyim dedim çok yoğunum dedi
biranne__ Valla ben göremesse özele gidicem en son anlamıyorum keyfi mi hizmet veriyorlar ne yapıyorlar ya