tzeanneck Kızlar elektrikli ana kucağının zararlı olduğunu duyan var mı ya şimdi bi arkadaşım doktorlar önermiyor radyasyon yayıyormuş dedi çok şaşırdım açıkçası
kahvesever__ tzeanneck ne kadar saçma 😃 o yüzden mi benim doktorum al kullansın dedi iki çocuğumda da kullandım hala da kullanıyorum😄
mombarbie_ tzeanneck kız neyin radyasyonunu yayıyormuş pilin mi yoksa şarj olurken prizin mi 😅 onlarda da radyasyon yok diye biliyorum 🙃
Ecem95 tzeanneck saçmalamış. Kullandım ve bazı zamanlarda çok kurtarıcı oldu ama satın almadım kuzenimin vardı fisher price oyuncaklk falan onu verd çünkü 3 bucuk ayda koymaya basladım 5. Ayda küçük gelmeye basladı 6. Ayda ihtiyacı olan baska birisine verdim
Yodamom tzeanneck Radyasyonunu bilmem ama bebeğin kendi kendini salladığı ana kucaklarını daha çok öneriyolar diye biliyorum.
tzeanneck kahvesever__ banada çok saçma geldi ama deneyimlilere bi sormak istedim memnunsunuz o zaman siz değil mi hangi marka?
bahocum Açıkçası hiç duymadım. Ana kucağına gelene kadar evin içinde telefonlar, wifi, tabletler bin türlü radyasyon yayan araç var 😅