Musicianmomm Ebrarabla_06 12 haftalık olduk bugün. kadın doğum değil ama ultrason uzmanı erkek tahmin ediyorum yine de alışveriş yapmayın daha dedi. Bacak arasında erkeğe benzeyen bir şey görüyorum dedi gösterdi. Ama çok korkuyorum değişecek diye🥹 kendi doktoruma gitmeme daha 1 ay var
Nurcanakkaya Mefii34 kızımda olduğundan çok farklı gebelik geçiriyorum çevrem erkek olacağını tahmin ediyor sizce gebelik sürecinde belirti olurmu kızımda hiç hamile gbi değildim hiçbir belirti yaşamadım ama bu sefer herşey var zor geçiyor
Mefii34 Nurcanakkaya o değişkenlik gösterebiliyor nurcan ilkde yasayimayan anneler 2. Gebelikde tüm rahatsızlıklarınyasayabiliyor
Pamukkokulum Musicianmomm yok canım bence değişmez erkek demısse saglıkla gelsın bebısler Özelde ki doktor mu erkenden söyledi devlet gec söylüyo cnku ebrar yıne bıldı yanı☺
Ebrarabla_06 Musicianmomm İnşallah değişmez canım benim Rabbim gönlünden geçen nasip etsin Eğer bacak arasında bir şey görüyorum dediyse kolay kolay değişeceğini sanmıyorum İnşallah doktorun da öyle söyler
Musicianmomm Pamukkokulum Evet ikinci kez erkek dedi bana @Ebrarabla_06 💗🌟 Devletteki doktor erkek dedi