_Rojbin_ Gunesim08 lilyum_ Dnmzzeda sunashn50 Toprak-Elif Kızlar bildiniz tebrik ederim tahminleriniz tuttu Allah gönlünüze gore versin size de oğlum vardı simdi bi kızım olcak cok mutluyum 🤲🥰🩷️
_Rojbin_ Kızlar herkes erkek diyordu kiz dunyaya geliyo kiz diyenler bildi bir oğlum vardi simdi bi kızım olcak Allahın izniyle dunyanin en guzel hissi rabbim gönlünde ne istiyorsaniz olanlara gore versin 🤲
tgc_gzm2018 _Rojbin_ ne güzel her iki meyvedende tattirmis rabbim kucagina almaya nasip etsin inslh sağlıkla 🙏
lilyum_ _Rojbin_ allah bağışlasın. Rabbim hayırlı güzel kaderler versin, sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🌸
Sudenaz0105 _Rojbin_ hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah ❤️ buradaki bilen kızlaaar banada gelin biliin 😍😍
_Rojbin_ E011023 evet ağzımda uçuk cikiyordu yuzum sivilce yok Normalde ufak intahapli sivilceler olustu ara ara iki defa kustum simdiye kadar kusmadim ve ayaklarim yaarim agriyordu surekli meyve yiyordum şalgam içiyordum domates ekmek peynir salam da yiyecek olarak yiyebildiklerim sadece 🥰