Bihterrr Kızlar geçen hafta pazartesi beta 136 salı 230 perşembe 360 cumartesi 782 çıktı hiç kanamam yada ağrım yok bu artış nasıl bugün doktora gitsem kese görür müyüm ? Kan vermek istemiyorum artık kollarımdan kan gelmiyor
ug_fa-3diplomalianne Bihterrr artışlar güzel ama kese henüz görünmez canım biraz sabret haftaya git görürsün rahatlıkla
Merve95281 1000 üzerinde cıkmadan kese görünmez. Hcg 2 günde kendini 2 ye katlar o yüzden bence çarşamba doktora gidin garanti olsun direk alttan bakarak keseyi görür Bihterrr
Gamzecnar Bihterrr saglıklı gebelık ıcın 1600 ve uzerı olması gerekıyormus beta degerı suan bende beta degerı duzenlemesı beklıyorum bence bıraz bekle net gorebılmek ıcın
asel-yasarrr Bihterrr sürekli kan vermene gerek yok artışın gayet güzel evde kendin hesaplayarak 1500 veya 2000 olduğunda gidip görebilirsin sürekli kan verme
lilyum_ Kese icin en az 1500 olması gerekiyor o zaman görünüyor diye biliyorum ama yeterli bilgiye de sahip değilim. Bence biraz daha bekleyip dinlenin. Çok sık doktora gitmek her seferinde kan vermek hem fiziksel hem de ruhsal olarak çok yoruyor.
Bihterrr ug_fa-3diplomalianne bi az artışım vardı 230dan 360a çıkmıştı sonra 782 oldu ama o yüzdendir korkuyorum
ug_fa-3diplomalianne Bihterrr sonra düzelmiş görünüyo dur bakalım inşaeAllah keseyi görünce daha iyi olur