sehrengiz_8 sehrengiz_8 bilgisi olan yok mu ben Büyükşehir hakkında bir bilgi sahibiyim ama Medovayı bilmiyorum bilen yazabilir mi
sehrengiz_8 Filiz-kkn04 prof. İle uzman hekim farklılık gösterir herhalde diye düşünüyorum Ayşegül hoca prof. Uzman doktorlar ne kadar ki
Filiz-kkn04 sehrengiz_8 bilmiyorum yarın kontrolüm var istersen soruyum normalde Ayşegül hocanın 1500 de gebelik sigortası varmış 1300 düşüyo
sehrengiz_8 Filiz-kkn04 güler hocayı sorabilir misiniz ben normalde Ali acar takipliyim ama ara kontrollere gitmemi söyledi onlarda da Büyükşehir Aişe hanım medovada güler hanım Medicanada da Rengin hanımı önerdi..
havvanurr42 Büyükşehir hastanesi ayşe günenç hocaya gitmiştim 1 ay oluyor muayene ücretine 790 demişlerdi
sehrengiz_8 havvanurr42 evet aişe hocaya gitmiştim biliyorum. Teşekkür ederim bende bir ay anca oldu gideli ortalama aynı zamanlarda gitmişiz
Filiz-kkn04 sehrengiz_8 rica ederim ne demek evet ayşegül hoca profesör oldugu için onu n ücreti 1500 olmuş diğerleri 950 olmuş cumartesi zaman gelmiş
sehrengiz_8 Aysedogan229924 en son bir yakınım ameliyat olacakken bir hanımefendi doğum için anlaşma yapıyordu 28bin gibi bir ücret çıkarmışlardı yaklaşık iki üç hafta önce idi bu durum